Nicolette Kluijver kan haar geluk niet op: ‘Scan was goed’

Nicolette Kluijver kan haar geluk niet op
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Nicolette Kluijver kan haar geluk niet op. De presentatrice schrijft op Instagram dat ze een goede uitslag van een scan heeft teruggekregen.

,,Een week van uitersten”, schrijft Kluijver op Instagram. ,,Scan was goed, ik heb zoveel liefde om me heen en voor mij ligt een nieuwe week vol met kansen!” Waarom Nicolette de scan precies kreeg, deelt ze niet, maar in 2017 werd er longkanker geconstateerd bij de presentatrice. Ze onderging de scan in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam.

Vertrouwen in lichaam

Nicolette vertelde eerder aan RTL Boulevard dat ze het vertrouwen in haar lichaam nog niet terug had. ,Als ik moet hoesten ben ik direct in blinde paniek”, aldus Nicolette toen.

Flinke domper

De presentatrice kreeg vorige week nog te maken met een flinke domper. Al een paar maanden geleden zette ze haar woonboerderij te koop en al snel meldde zich een koper met een goed bod. De koper heeft helaas afgehaakt, waardoor Nicolette kan fluiten naar haar winst. Wanneer Nicolette de boerderij voor de vraagprijs weet te verkopen, maakt ze een winst van maar liefst 1 miljoen euro. 

Tags

NICOLETTE KLUIJVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck