Nicolette Kluijver loopt binnen: ‘Winst op verkoop eerste huis 2 ton’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nicolette Kluijver maakt een financiële klapper. Ze heeft een winst van bijna twee ton gemaakt met de verkoop van haar huis. De woonboerderij, die Nicolette ook onlangs in de verkoop zette, staat wel nog altijd te koop.

Twee ton winst

Nicolette Kluijver kocht in 2019 een huis op loopafstand van haar woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel. Ze kocht het voor een bedrag van 550.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 555.000 euro. Nu heeft Nicolette het optrekje weten te verkopen voor een prijs van 747.000 euro, meldt BekendeBuren. Dat betekent dat Nicolette een enorme winst maakt van 192.000 euro: bijna twee ton.

Een miljoen

Begin november zette Nicolette haar woonboerderij ook in de verkoop. Hoewel deze nog niet verkocht is, maakt Nicolette daarmee vermoedelijk ook enorme winst. Ze heeft het optrekje te koop gezet voor een vraagprijs van 2.850.000 euro. En als ze het voor de vraagprijs weet te verkopen, maakt ze een winst van maar liefst 1 miljoen euro. Dat betekent dat Nicolette flink binnenloopt. Daarbovenop heeft ze ook nog een appartement op Bonaire, waar ze samen met Joost en de kinderen woont. Hoewel Nicolette en Joost dichtbij elkaar willen blijven wonen, wonen ze al een tijdje niet meer samen.

Kijk HIER binnen in de woning

Tags

NICOLETTE KLUIJVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck