Nicolette Kluijver reageert op affaire-geruchten Rick Brandsteder

Nicolette reageert op affaire-geruchten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat de vonk tussen Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder tijdens de opnames van Expeditie Robinson is overgeslagen. Nu, maanden later, reageert Nicolette op de geruchten.

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder presenteerden het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson. Het duo leek het ook achter de schermen leuk te hebben met elkaar; Nicolette deelde zelfs een intieme foto op Instagram waarop te zien was dat ze bij hem op schoot zat en hem een stevige knuffel gaf. En dat was niet de enige intieme foto die Nicolette deelde. Op een andere foto leek ze Rick zelfs een zoen te geven.

Geruchten

Al snel haalde Nicolette de foto weer offline, maar sindsdien blijven de geruchten rondzingen. Rick, die zich in Zuid-Afrika heeft laten opnemen vanwege een alcoholverslaving, wilde niets kwijt over de vermeende affaire. Maar Nicolette heeft inmiddels wél van zich laten horen.

Nicolette emigreerde tijdens de coronacrisis samen met haar ex-man Joost en hun kinderen naar het zonnige Bonaire. Hoewel zij en Joost niet meer samen zijn, blijven ze wel in harmonie met elkaar omgaan. Nicolette was gisteren vanuit Bonaire te zien in RTL Boulevard en een verslaggever besloot haar ook een aantal vragen te stellen over haar liefdesleven. Want wat klopt er nou van de geruchten over een affaire met Rick?

‘Ik word helemaal rood’

,,Ik word er helemaal rood van, maar nee”, antwoordt Nicolette. ,,En ook geen Rick Brandsteder, want dat zal absoluut je volgende vraag zijn. Wij zijn heel goede vrienden en als wij een relatie hadden gehad, dan had ik dat echt verteld. Maar dat is niet zo.”

Ook vertelt ze hoe het met Rick gaat. ,,We spreken elkaar veel en het gaat hartstikke goed met hem. We hebben laatst teruggerekend dat we volgens mij al vijftien jaar bevriend zijn en natuurlijk steun ik hem.”

Tags

NICOLETTE KLUIJVERRICK BRANDSTEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck