Nicolette samen met man op vakantie!

Door: DitjesenDatjes
03-07-2019

Het ziet ernaar uit dat Nicolette Kluijver en haar man Joost weer gelukkig samen zijn. Enkele weken geleden is de presentatrice namelijk afgereisd naar de Phillipijnen voor de opnames van Expeditie Robinson, en nu heeft ze daar haar grote liefdes bij zich!

Vleugels

Joost is namelijk samen met hun drie kinderen, Isabella van zes jaar oud en Ana-Sofia en Jesse van vier jaar oud, naar haar toegekomen! Het gezin is dus weer compleet. Op Instagram schrijft Nicolette: ,,Nu is het echt een paradijs.” Ook Joost post iets op zijn Instagram: ,,Terug onder de vleugels van mama.”

Huwelijk

Begin van dit jaar maakte Nicolette bekend dat het huwelijk met Joost niet goed ging. De twee wilden wel vechten voor hun relatie, ook voor hun drie kinderen die anders zouden opgroeien met gescheiden ouders. Nicolette verliet de echtelijke villa en ging in een woning op een kilometer afstand wonen. Of Nicolette al terug is in de villa, of dat de twee nog steeds tijdelijk uit elkaar zijn is niet duidelijk. Wel hebben Nicolette en Joost altijd liefdevol over elkaar gepraat.

 

Meer DenD