Nicolette van Dam in tranen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lola, de oudste dochter van Bas Smit en Nicolette van Dam, is vanochtend op kamp gegaan en tijdens het uitzwaaien wordt Nicolette emotioneel. ,,Gelukkig heeft ze dit niet gezien”, zegt ze in tranen.

Bas Smit en Nicolette van Dam stonden vanochtend vroeg op om dochter Lola uit te zwaaien. ,,Lola groep 8 kamp”, schrijft Bas op Instagram bij een filmpje waarin te zien is dat de bus wegrijdt. In het filmpje is te zien hoe Nicolette emotioneel wordt. ,,Gaat het Nic?”, vraagt Bas, waarna Nicolette later in de auto begint te huilen.

Loslaten

,,Nog even heel stevig vasthouden, maar nu ook écht loslaten”, laat Nicolette weten op Instagram. ,,Nog zo geprobeerd geen traan te laten, maar ja… Toen de bus wegreed, kon ik me toch even niet meer inhouden… En dat kan je wel zien. Trots op onze grote meid!”

‘Sterkte’

Veel volgers begrijpen de tranen van Nicolette. ,,Niks mis mee lieverd, loslaten is ook houden van”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Ik huil mee en snap dat helemaal. Loslaten blijft moeilijk! Bij iedere fase in hun leventje. Hier een dochtertje van tien jaar en ben nu al zenuwachtig tot ze dadelijk naar het middelbaar gaat. Sterkte lieve Nicolette en Bas ook natuurlijk.”

Tip

Een andere volger wil Nicolette een tip geven voor als Kiki, haar andere dochter, ook op kamp gaat. ,,Tip: volgende keer een zonnebril op. Had ik ook altijd last van”, schrijft de volger.

Tekst gaat verder onder het Instagrambericht

Sneer van Chantal Janzen

Onlangs kreeg Nicolette nog een sneer van Chantal Janzen. In het YouTube-programma Raad de BN’er haalde Chantal keihard uit naar Nicolette. Volgens Chantal voert de vrouw van Bas namelijk niet veel uit op een dag. ,,Wat dóet zij de hele dag?”, vroeg de presentatrice zich af.

Tags

BAS SMITNICOLETTE VAN DAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck