Niels en Rosanna gaan trouwen!

Door: DitjesenDatjes
17-08-2018

Niels en Rosanna, bekend van Temptation Island, laten er geen gras over groeien. Sinds ze weer bij elkaar zijn, zijn ze smoorverliefd en daarom is Niels op zijn knieën gegaan. De twee gaan trouwen!

Knipperlicht

Het reality-koppel werd bekend door hun deelname aan Temptation Island en Temptation Island VIPS. Ze hebben een knipperlichtrelatie en vinden elkaar het ene moment geweldig, en het volgende moment kunnen ze elkaar niet luchten of zien. Toch hebben ze besloten de stap te wagen en in het huwelijksbootje te stappen!

Op Instagram maken de twee het nieuws bekend. Niels schrijft bij een foto waar hij samen met Rosanna opstaat: ,,She said Yes!”. Rosanna schrijf op haar Instagram ,,Hij heeft mijn hart gestolen dus ik zin op wraak….Ik pik zijn achternaam.”

Beiden geloven er heilig in dat ze deze keer écht voor elkaar gaan en dat de verloving niet verborken wordt. ,,We hadden veel ruzie, maar daarna zijn we toch weer bij elkaar gekomen”, zei Rosanna gisteren tegen RTL Boulevard. ,,Echte liefde overwint alles.”

Meer DenD