Nielson eerste hoofdgast van Kunstbende Originals

Door: DitjesDatjes
12-02-2020

Kunstbende, het creatieve platform voor tieners, is gestart met een nieuw initiatief. Kunstbende Originals is een interactieve talkshowserie waarin bekende artiesten in gesprek gaan met jongeren over hun carrière. De eerste editie is op 15 februari 2020 met singer songwriter en oud-deelnemer Nielson, die in 2008 de finale van Kunstbende wist te bereiken als rapper.

Presentatoren Rens Polman en Koen Brouwer gaan in gesprek met Nielson over zijn dromen, inspiratie én de vraag hoe je jezelf kan vinden als artiest. Het gesprek wordt afgewisseld met optredens van Kunstbende-deelnemers, waaronder Marise, HidenSeek en Mia Lodder.

“Ik draag Kunstbende een warm hart toe, omdat ik het een mooi platform vind voor jonge muzikanten om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen”, stelt Nielson. “Elf jaar geleden deed ik zelf ook mee om ervaring op te doen en nu mag ik in gesprek met jongeren om te vertellen over de weg die ik heb afgelegd.”

De eerste Originals-avond is op zaterdag 15 februari in TivoliVredenburg Utrecht. De kaartverkoop is van start gegaan.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen