Nielson maakt titelsong Nederlandse film Captain Nova

Door: DitjesDatjes
12-10-2021

Singer-songwriter Nielson heeft de titelsong van de nieuwe Nederlandse film Captain Nova gemaakt. Captain Nova is een sciencefictionfilm over kinderen die in de tijd reizen en is op 13 oktober de openingsfilm van het Cinekid Festival.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Als je wordt gevraagd de film Captain Nova te vangen in een liedje, dan wordt muziek maken wel heel erg leuk. Volgens mij het is het heel goed gelukt om de onderliggende boodschap van de film, dat de mens verantwoordelijk is voor de toekomst van de aarde, in mijn song Toekomst In Je Hand te vangen”, zegt Nielson over zijn filmmuziek. “Ik vond het een eer om te mogen doen en heb ontzettend veel plezier gehad tijdens dit creatieve proces”.

Captain Nova is een film van regisseur en co-auteur Maurice Trouwborst en scriptschrijfster Lotte Tabbers. De hoofdrollen worden vertolkt door onder anderen Kika van de Vijver, Marouane Meftah (Mocro Maffia) en Anniek Pheifer (Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden). Lucky TV-bedenker Sander van de Pavert is in de film te horen als robotje ADD. De film draait vanaf 1 december in de reguliere bioscopen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD