Niemand wil meer naar Glennis Grace: ‘Fans geven kaarten gratis weg’

Fans Glenda willen niet meer naar concert
Door: Charlotte Wijnen
13-05-2022

Het gaat niet goed met de zangcarrière van Glennis Grace. Ze lijkt geen zaal meer vol te krijgen en verliest steeds meer fans. Kaarten voor haar concerten worden nu zelfs gratis weggegeven…

Twee maanden na het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt begon Glennis Grace weer met optreden. Maar al snel bleek dat de kaartverkoop geen stormliep en tijdens haar eerste optreden was de zaal maar voor een derde gevuld.

Geen volle zalen meer

Geen goed begin voor de zangeres, die al een lange tijd onder vuur ligt. En de overgebleven fans die wél aanwezig waren, kwamen uit Duitsland. De Duitse fans hadden nog geen weet van het geweldsincident. ,,Nee, nee. Vechten, echt waar?”, reageerde een fan in gesprek met De Telegraaf. ,,Wij wisten van niks!”, zeiden nog een aantal Duitse bezoekers.

En het handjevol Nederlandse fans dat wel aanwezig was, kon je al geen fans meer noemen. Zij gingen enkel naar het concert omdat ze al een kaartje hadden of het cadeau hadden gekregen.

Kaarten worden gratis weggegeven

En hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer Nederlanders zich afzetten tegen de zangeres. Inmiddels lijkt niemand meer een concert van Glennis bij te willen wonen. Mensen willen massaal van hun eerder gekochte kaarten af, maar krijgen die niet meer verkocht. Daarom worden de kaartjes voor de volgende concerten inmiddels gratis weggegeven.

,,GRATIS. Wie o wie wil er naar Glennis Grace in Amstelveen?”, schrijft iemand op Facebook. Het gaat om het concert van 27 mei, wat normaalgesproken genoeg tijd biedt om de kaarten te kunnen verkopen. Helaas is die tijd voor Glennis toch echt voorbij.

Meer DenD