Nienke Plas over dochtertje: ‘Ik breek bijna’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Het dochtertje van Nienke Plas werd geboren met een hartafwijking. Vorige week werd de kleine geopereerd en eerder dit jaar moest ze ook al eens onder het mes voor een spoedoperatie.

,,Ik breek bijna. Ik heb telkens bij dit soort momenten dat ik denk: als ik niet breek, dan ben ik sterk voor ons tweetjes. En dat heeft me er toch een beetje doorheen gesleept”, vertelt Nienke aan RTL Boulevard. Begin dit jaar kwamen Nienke en haar vriend Resley terecht in een ‘slechte film’, aldus Nienke zelf. Het hartje van de kleine Harley was nog niet helemaal af en ze onderging een spoedoperatie, waarna ze gelukkig stabiel was.

Broertjes

Voor de broertjes van Harley is het ook een heftige periode. ,,Frenky-Dean is oud genoeg om te voelen wat zijn papa en mama voelen.” En hij heeft zelf ook al gegoogeld. ,,Hij ging even googelen wat het betekent als een kind onder narcose gaat en dan staan daar natuurlijk de cijfers en de kans dat het misgaat en ja straks wordt ze niet wakker. Ik vond het zo heftig voor hem dat hij dat had gelezen en dat bleef zo malen in zijn hoofd.”

Kleine voetjes, grote stappen

Vorige week onderging Harley een operatie aan haar hartje en gelukkig is alles goed gegaan. Nienke laat weten op haar Instagram dat alles goed gaat en ze gaat weer aan het werk.

Tags

NIENKE PLAS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck