Nienke Plas valt uit tegen publiek tijdens show

Nienke Plas reageert frustraties af op publiek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Nienke Plas is afgelopen vrijdag flink uitgevallen tegen twee meiden die in het publiek zaten tijdens haar show. Ze speelde in het DeLaMar theater in Amsterdam, meldt Yvonne Coldeweijer op haar Instagram.

De meiden zaten op de eerste rij en waren even aan het praten. Het irriteerde Plas mateloos. Voor een volle zaal riep ze: ,,Hou gewoon je bek dicht!” De hele zaal had het er daarna over en het publiek vond het niet oké dat ze zo tekeer ging tegen de meiden. Na de show bukte de cabaretier nog even om sorry te zeggen tegen de meiden, maar toen was het kwaad al geschied.

Niet de eerste keer

Het is volgens Coldeweijer niet de eerste keer dat Nienke Plas iemand voorschut zet tijdens haar show. Vorige week zou ze ook al een vriend van een meisje uit het publiek belachelijk hebben gemaakt omdat ze niet het antwoord gaf wat Nienke wilde horen. Hier kon ook niemand om lachen.

De dame in kwestie heeft zelf gereageerd op Coldeweijer en is niet te spreken over de show. ,,Het was echt verschrikkelijk. Gewoon dramatisch.”

Tags

NIENKE PLASSHOW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck