Niet aanwezig op bruiloft: Waar hebben schoonzussen Patricia Paay en Bo Wilkes ruzie over?

Knallende ruzie Patiries en schoonzus Bo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Echte Gooische Moeder Bo Wilkes is onlangs met haar grote liefde Paul Hinfelaar in het huwelijksbootje gestapt. Familie en vrienden reisden naar Santorini om het huwelijk te vieren, maar de grote afwezigen waren Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar, de broer van Paul.

Bo en Paul hebben groots uitgepakt. Het stel liet hun familie en vrienden overvliegen naar Santorini voor hun bruiloft. ,,Alle andere Gooische moeders waren er dit keer wel bij”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Toch waren er bij deze bruiloft twee afwezigen. Namelijk Patricia Paay en haar man Robbert. Robbert is de broer van Paul en nergens zijn er foto’s van Patricia en hem te bekennen.”

‘Ruzie’

Daarnaast heeft Patricia niets over de bruiloft gepost op Instagram. ,,Wat is daar aan de hand?”, vraagt het kanaal zich af. Het lijkt erop dat de schoonzussen ruzie hebben, want volgens een oplettende volger volgen Bo en Patricia elkaar ook niet op Instagram. ,,Terwijl Patricia en Paulien elkaar bijvoorbeeld wel volgen.”

Schoonzussen

Vorig jaar leek er nog geen vuiltje aan de lucht te zijn. De familieband van Bo en Patricia kwam namelijk nog ter sprake in het vorige seizoen van Echte Gooische Moeders. In de aflevering speelden de moeders het spel 30 Seconds en Bo pakte een kaartje met daarop de naam van Patricia Paay. ,,O! Het is mijn schoonzus!”, riep Bo lachend uit.

Tags

BO WILKESPATRICIA PAAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck