NIETS gaat goed voor Gordon: óók kelderende kijkcijfers

Het zit Gordon niet mee
Door: Charlotte Wijnen
09-12-2022

Gordon is weliswaar voor even weer terug, maar een comeback kunnen we het helaas niet noemen. Naast de grote kritiek op zijn mediaoptreden bij talkshow Op1, krijgt hij geen designopdrachten binnen en als kers op de taart is zijn nieuwe programma nú al een grote flop.

Geen designopdrachten

Gordon krijgt teleurstelling na teleurstelling te verwerken. Eerder dit jaar startte hij een eigen bedrijf in interieur design op. In het begin liet hij al weten dat het niet van een leien dakje gaat. ,,Het valt niet mee”, schreef Gordon destijds op Instagram. Maar nu, maanden later, lijkt hij nog steeds geen opdrachten binnen te krijgen. Op zijn website zijn alleen nog voorbeelden te zien van zijn eigen woningen.

Mediaoptreden

Tijd om weer even terug naar Nederland te gaan en daar een aantal klussen aan te nemen. Maar ook dat gaat niet volgens gepland. Gordon heeft deze week een hoop kritiek gekregen over zijn mediaoptreden bij talkshow Op1. Hij deed aan tafel een aantal bizarre uitspraken over Qatar, waarna één van de tafelgasten besloot te vertrekken.

Kookklunzen flopt

Gisteren kreeg Gordon de zoveelste teleurstelling te verwerken. De eerste aflevering van ‘Kookklunzen’, het programma dat Gordon samen met Herman den Blijker presenteert, was gisteren te zien. Helaas stond het programma op de allerlaatste plek in de dagelijkse kijkcijfer top 15: slechts 382.000 kijkers keken ernaar.

‘Grote teleurstelling’

Volgens Tina Nijkamp is ‘Kookklunzen’ het zoveelste programma van SBS 6 dat flopt. ,,Het is ongelofelijk maar waar: het zoveelste format dit jaar wat niet scoort op SBS 6. En dus ook de comeback van Gordon en ook van Herman den Blijker (al een jaar niet op tv geweest) is een zeer, zeer grote teleurstelling. De concurrentie was namelijk (bijna) niet aanwezig”, schrijft ze in Instagram Stories.

Meer DenD