Nieuw gezinslid voor Geert Wilders na overlijden poes Snoetje

Geert heeft een nieuwe kat!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Geert Wilders deelde een aantal weken geleden het verdrietige nieuws dat zijn poes Snoetje was overleden. Zijn andere poes Pluisje bleef hierdoor alleen achter, maar gelukkig niet voor lang. Wilders heeft namelijk een nieuw vriendinnetje voor Pluisje.

De PVV-leider deelt een foto van zijn nieuwe huisdier op zijn Twitteraccount Wilderspoezen, die hij speciaal aangemaakt heeft voor zijn katten. De poes heet Noortje. ,,Een meisje van drie jaar. Een enorme schat”, vertelt Geert aan Hart van Nederland.

‘Beste huis wat je kan wensen’

In september moest de familie Wilders onverwachts afscheid nemen van hun geliefde poes Snoetje. ,,Onze lieve prinses Snoetje is er niet meer. Vandaag laten inslapen wegens nierfalen”, schreef hij destijds op Instagram bij een mooie foto van zijn poes. ,,Rust zacht lieve Snoetje. En bedankt voor alle liefde die je ons gegeven hebt.”

Wilders, die een grote dierenvriend is, had erg veel verdriet van het verlies van zijn poes. Gelukkig heeft hij nu Noortje die hij extra liefde kan geven. Zijn volgers reageren dan ook enthousiast op het nieuwe gezinslid. ,,Welkom op Twitter Noortje. En denk dat je met je neus in de boter bent gevallen want een huis bij Geert Wilders is het beste wat je kan wensen”, zo schrijft een volger.

Omdat Wilders zijn vorige poezen uit het dierenasiel haalde, vragen een aantal volgers zich af of ook Noortje daar vandaan komt. ,,Wat een mooierd, ook al zo’n schattig rond koppie. Komt zij ook uit het dierenasiel?”, vraagt iemand zich af.

Tags

GEERT WILDERSGEZINSUITBREIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck