Nieuw K3-lid afgebrand: ‘Josje terug naar K3’

Josje weer terug bij K3
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Vanwege haar zwangerschap kan Hanne Verbruggen momenteel niet met de andere K3-leden optreden. Studio 100 heeft Diede van den Heuvel, een kandidate van het programma K2 Zoekt K3, aangewezen als vervanger. Maar daar zouden de andere K3’tjes helemaal niet blij mee te zijn. Er gaan zelfs geruchten rond dat Josje bij de andere shows invalt…

Kritiek

Diede heeft de afgelopen tijd al druk gerepeteerd voor de theatershow ‘Kom erbij’ én al een paar shows meegedraaid, wat betekent dat Studio 100 haar al eerder als vervanger had aangewezen dan bekend was bij het publiek. Fans die de afgelopen tijd een kaartje kochten voor de K3-show dachten echter dat ze Hanne nog te zien kregen; zij waren dan ook niet te spreken over het feit dat Diede plotseling op het podium stond.

Maar Studio 100 heeft geweigerd geld terug te geven. ,,Dus als je naar een concert van Robbie Williams gaat en je krijgt Wolter Kroes die de liedjes van Robbie zingt dan mag dat zomaar. Dat is wel een gek verhaal”, luidde de kritiek.

‘Andere vervanger’

Nu blijkt dat niet alleen het publiek, maar ook de andere K3’tjes Marthe en Julia, niet blij zijn met de keuze voor Diede. ,,Hanne wordt op dit moment vervangen in de Nederlandse tour door Diede, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat tijdens de Sinterklaas shows iemand anders Hanne vervangt”, meldt Juicechannel op Instagram.

Josje

Wie wordt dan de nieuwe vervanger? ,,Er gaan geruchten rond dat Josje dit gaat doen.” Deze vraag heeft Josje ook gekregen onder haar laatste TikTok. ,,Ga je K3 invallen met Sinterklaas show Studio 100?”, vraagt een fan. Volgens Juicechannel heeft Josje de reactie geliked. ,,Bevestigt ze hiermee nu de geruchten?”

Tags

Hanne VerbruggenK3Studio 100

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie