Nieuw nachtelijk radioprogramma NPO Radio 1

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Vijf omroepen komen met het programma ‘De Nacht van…’ op NPO Radio 1. De presentatoren spreken met verschillende studiogasten over diverse onderwerpen.

Vijf publieke omroepen slaan de handen ineen voor een nieuw nachtelijk radioprogramma: ‘De Nacht van…’. Dat betreft een programma waarin de presentatoren in gesprek gaan met verschillende studiogasten. Gasten kunnen tijdens het interview met de studio bellen of appen om te reageren op het interview en vragen te stellen aan de gasten.

Afwisselend

Het programma wordt door afwisselende presentatoren gepresenteerd. De mensen die de presentatie voor hun rekening nemen zijn Mirthe van der Drift (NTR en KRO-NCRV), Jan Willem Wesselink (EO), Merel Wielaert (BNNVARA) en Ciana Mayam (Omroep ZWART). Van der Drift: ,,Radio in de nacht is bijzonder. Het is eenzaam, je loopt in je uppie door het NPO-gebouw, maar dat gevoel verdwijnt als het programma begint. Dat komt door de luisteraar. De mensen die luisteren, luisteren echt, intensief en betrokken. De radio in de donkerste uren van de nacht is ook losser, ik voel me vrij daar in de NPO Radio 1 studio.”

Aanstaande maandag

Het programma wordt van maandag tot en met vrijdag van 02.00 tot 05.00 uur uitgezonden en start aanstaande maandag.

Tags

NPO RADIO 1PUBLIEKE OMROEP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck