Nieuw presentatieduo Paleis voor een Prikkie?

Paleis voor een prikkie
Door: Lies Jansen
13-07-2020

Paleis voor een Prikkie is voor SBS6 altijd een enorm succes geweest. Nu het duo Frank en Rogier aan de slag gaat voor RTL, leek het er even op dat SBS het succesvolle programma kwijt is. Maar SBS lijkt nu te experimenteren met andere presentatoren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Proefaflevering

Zo vertelt Patty Brard aan de ‘Beau Monde’ dat ook zij is gevraagd voor het Paleis voor een Prikkie. Ze heeft zelfs een proefopname gedraaid. ,,Met Richard Groenendijk nam ik een proefaflevering op.” Maar Patty verklapt dat SBS toch kiest voor ander duo: ,,Helaas gaat Talpa het programma maken met onbekende presentatoren.” 

Blij met Frank en Rogier

De nieuwe presentatoren zullen bij het publiek dus nog niet bekend zijn. Of het net zo’n succes gaat worden als met Frank Jansen en Rogier Smit, is nog maar de vraag. Eind 2019 liet televisiedirecteur Peter van der Vorst weten enorm blij te zijn met de komst van de mannen bij RTL. ,,Het zijn authentieke en warme persoonlijkheden met veel humor. Bovendien zijn ze heel deskundig op het terrein van interieur en styling. Die combinatie zorgt ervoor dat ze garant staan voor echte feelgoodtelevisie, waar je met een brede glimlach naar kunt kijken”, aldus Peter.

Meer DenD