Nieuw seizoen dramaserie Anne+ in maart te zien bij NPO

Door: DitjesDatjes
19-02-2020

Het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Anne+ is vanaf 3 maart te zien bij BNNVARA. De hele serie is vanaf dat moment ook te bingewatchen op NPO Start Plus, zo maakte de omroep woensdag bekend.

Anne+ vertelt over de 24-jarige lesbische Anne (Hanna van Vliet). Het lijkt haar allemaal mee te zitten: ze heeft een baan bij een creatief bureau, ze datet met een leuk meisje, heeft genoeg goede vrienden en woont in een tof huis in Amsterdam. Toch gaat ze niet helemaal lekker. Ze wil iets anders, maar weet niet waar ze moet beginnen en raakt constant afgeleid. Bovendien worstelt Anne met problemen met een aantal exen.

In het tweede seizoen staat, behalve de perikelen van Anne, ook één van de liefdeskoppels uit haar omgeving centraal. Grote rollen zijn weggelegd voor Jouman Fattal, Jade Olieberg, Jacqueline Blom, Hein van der Heijden en Alex Hendrickx. Bijrollen zijn er dit seizoen voor Valentijn Benard, Rick Paul van Mullige en Juda Goslinga.

Anne+ is ontwikkeld door scenarist Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux. De serie werd recent verkocht aan de Britse zender Channel 4.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen