Nieuw seizoen ‘Typisch’ start in Delftse wijk

Door: DitjesDatjes
30-07-2020

Ook het komende televisieseizoen reist de EO/BNNVARA reallife-docuserie Typisch weer door Nederland. Iedere drie weken volgen de makers op een andere plek het dagelijks leven van markante en bijzondere Nederlanders. De nieuwe reeks begint op 30 augustus met de bewoners in en om de Delftse wijk Buitenhof.

Hoewel maar een paar kilometer verwijderd van het Haagse Bìnnenhof, kan het contrast met het dagelijks leven in Delft bijna niet groter zijn dan met het centrum van de politiek. Er blijft de bewoners van Buitenhof weinig bespaard. En toch probeert iedereen, op zijn of haar eigen manier, er het beste van te maken. Iedere dag weer.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zo probeert In de eerste week van Typisch Buitenhof ministeck-kampioen John zijn buren te interesseren voor zijn hobby. Onthult thuiskapper Henk wie de grote liefde van zijn leven is. En de vrijwel blinde Naigel begint aan zijn nieuwe klus als gymleraar in het verzorgingshuis.

Aquariumparadijs

In de 12-delige serie over de wijk Buitenhof maakt de kijker verder kennis met de zoektocht van Rasta Henry naar een nieuw onderkomen. Gaat Sjaan de strijd aan met haar hoogtevrees, snelwegfobie en scootmobielangst. Keren de Leiendeckers iedere cent om zodat ze dit jaar toch nog op vakantie kunnen. En dreigt er een tsunami aan vissen in het aquariumparadijs van Marcel.

Typisch Buitenhof is drie weken lang van maandag t/m donderdag te zien om 19.15 uur bij de EO op NPO 2.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD