Nieuw ‘slachtoffer’ Herman is Doutzen: ‘Weinig verstand’

Doutzen Kroes
Door: DitjesenDatjes
28-08-2020

Herman Brusselmans lijkt niets geleerd te hebben van de kritiek die hij op zijn vorige columns kreeg. De Vlaamse schrijver heeft opnieuw een Nederlandse vrouw volledig met de grond gelijk gemaakt. Dit keer Doutzen Kroes.

‘Verstand van kabeljauwhaasje’

Het is de laatste column van Herman die in Nieuwe Revu verschijnt, want het blad heeft besloten afscheid te nemen van de ‘haat-columnist’. Toch besloot de schrijver in zijn laatste stuk niet iets milder te zijn. ,,Het lichaam van een over het paard getilde termeier combineert met het verstand van een in z’n eigen nat verdronken kabeljauwhaasje”, schrijft hij.

Het blijft niet alleen bij Doutzen, want Herman brandt bijna heel bekend Nederland af. ,,In Nederland ben je al beroemd als je in je ondergoed de achtergrondzang uitvoert bij de infantiele rapper Typhoon.”

Lees ook:
Ontslagen! Herman moet boeten voor haatcolumns

‘Nooit meer overschat’

Tot slot haalt Herman nog vals uit naar nieuwe Revu, want hij kan het niet uitstaan dat hij is ontslagen. Hij noemt het blad een k*tblad en vindt dat er, buiten hem om, alleen maar onbekende columnisten zijn. Het ontslag ligt volgens Herman niet aan zijn grove taalgebruik. Nieuwe Revu zou op omvallen staan en het blad wil proberen zichzelf te redden door Herman weg te werken. ,,Maar goed. ooit meer zal in Nederland iemand overschat worden. Dag!”

Meer DenD