Nieuw tv-duo: Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk
Door: Charlotte Wijnen
10-05-2021

Snollebollekes-zanger Rob Kemps staat niet meer alleen bekend om zijn feest-hitjes. Vanaf deze zomer is hij samen met Matthijs van Nieuwkerk op de buis te zien.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De twee zullen te zien zijn in een programma over hun ‘geliefde’ Frankrijk. Dat maakt Rob vandaag bekend in een podcast.

Harmonie

De twee vertrekken naar Parijs om daar een serie te draaien, maar verder is er nog vrij weinig bekend meldt RTL. ,,Het gaat sowieso voor de NPO zijn en dat ga ik deze zomer opnemen”, aldus Rob. Dat hij er zin in heeft, is wel duidelijk: ,,Het gaat allemaal in goede harmonie, want ik heb van te voren heel duidelijk aangegeven dat ik dat heel graag zou willen maken.”

‘Superenthousiast’

Maar onlangs tekende de Snollebollekes-zanger nog een driejarig contract bij SBS. In het najaar maakt hij zijn debuut als presentator bij de SBS6-kennisquiz ‘The Wheel’.

In de van oorsprong Britse quiz nemen drie kandidaten het tegen elkaar op. Rob liet vorige week al weten aan RTL dat hij ‘superenthousiast’ is over ‘The Wheel’. ,,Een mooiere start van mijn televisie-avontuur kan ik me bijna niet voorstellen. Ik ken The Wheel van de BBC en ik heb veel zin om er, letterlijk, mijn eigen draai aan te geven. Ik kan niet wachten om de komende maanden met deze grootse spelshow aan de slag te gaan”, aldus Rob.

Matthijs van Nieuwkerk, die vijftien jaar lang presentator was van ‘De Wereld Draait Door’, is ook te zien op de Vlaamse televisie. Hij maakte een maand geleden zijn debuut als presentator van de nieuwe show ‘Popquiz’.

Meer DenD