Nieuwe aanwinst voor RTL 4 na leegloop

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Nadat Talpa zo’n beetje elk bekend gezicht van RTL 4 overgenomen heeft is het tijd voor nieuwe gezichten bij RTL 4. Ze trappen meteen goed af en halen Geraldine Kemper binnen voor het versterken van het presentatie team.

Geraldine Kemper werkt nu nog bij BNNVARA maar zal per één juni het team van RTL 4 komen versterken. Ze mag dan ook meteen aan de bak, want het staat al vast dat ze Expeditie Robinson Videoland gaat presenteren. Ook zal ze de backstage rol van Jamai Loman bij The Voice of Holland overnemen.

Blij

Peter van der Vorst, Directeur Content en Marketing van RTL, is heel blij met de komst van Geraldine. ,,We hebben al heel lang een oogje op Geraldine. Ze heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een zeer veelzijdig en geliefd presentatrice en programmamaker. Ze is enthousiast, inhoudelijk sterk en niet bang om zichzelf te laten zien. Ik kijk er naar uit om de komende jaren samen met haar te gaan werken aan mooie nieuwe formats waarin ze haar talenten nóg verder kan ontplooien. Zowel op locatie als in de studio.’’

Tekst loopt door onder foto.

https://www.instagram.com/p/Bv1AhRKBhiK/

Carrière

Geraldine heeft al een flink CV opgebouwd. Ze deed in 2009 mee aan het programma Sterretje Gezocht. Hierin ging BNNVARA op zoek naar nieuw presentatietalent. Geraldine won deze wedstrijd en mocht toen aan de bak voor BNNVARA.

Onder deze zender heeft ze een aantal mooie programma’s mogen maken zoals: Try Before You Die, Spuiten en Slikken, Je Zal Het Maar Zijn, Misbruikt, Verkracht of niet en 3 op Reis. Het bekendste werd ze door haar bijdrage aan het razend populaire programma Spuiten en Slikken. Geraldine testte hierin allerlei soorten drugs en ging zelfs een tijdje als escort aan de bak.

Tags

BNNVARAGERALDINE KEMPERPETER VAN DER VORSTPRESENTATRICERTL 4

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck