Nieuwe beelden ‘dubbelganger’ Melania Trump

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al een tijd denken complotdenkers dat Melania Trump een dubbelganger heeft. Niet zij maar een andere vrouw die erg op haar lijkt vergezelt haar man bij officiële gelegenheden. Afgelopen vrijdag was het weer raak: de vrouw die naast Donald Trump richting Air Force One liep zou niet Melania zijn.

Zwaarder

Volgens de complotdenkers heeft de vrouw een hele andere lichaamstaal dan Melania, en is haar postuur ook veranderd. Ze zou zwaarder en groter ogen én een andere handdruk geven dan de First Lady zou doen. Haar gezicht is voller, de scheiding in haar kapsels is anders en tot slot is het haar ook nog eens donker dan dat van de ‘echte’ Melania.
Volgens sommigen is een vrouw ingehuurd om Melania te spelen, maar anderen zeggen dat het om haar bodyguard gaat, die zoals bekend is bijzonder veel op de First Lady lijkt.

Eerder die dag zou het wel de echte Melania zijn die het publiek te zien kreeg, want bij het boarden zou het wel Melania zijn. Bij het uitstappen was het haar dubbelganger.  Later op de dag was ze weer veranderd in de echte Melania, want tijdens het bezoek aan het kinderziekenhuis in Columbus was het toch echt duidelijk dat het geen dubbelganger was.

 

De vermoedens van een dubbelganger komen niet uit de lucht vallen, want vorig jaar oktober beweerden velen ook al dat de First Lady een soort ‘stand in’ had.

https://www.facebook.com/Andreawagnerbarton/posts/10214853731877308

Tags

DUBBELGANGERMELANIA TRUMP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck