Nieuwe beelden vermoorde Gabby duiken op

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het tragische mysterie rondom de vermoorde Gabby Petito (22) en haar vermiste verloofde Brian laundrie (23) houdt Amerika in zijn greep. Week na week komt er nieuwe informatie vrij. En ook nu blijken er beelden te zijn die nog niet eerder naar buiten zijn gebracht.

Aanhouding

Het gaat om bodycambeelden van de politie heeft gemaakt toen ze het koppel op 12 augustus staande hielden. Gabby en Brian zouden erge ruzie maken en omstanders hadden de politie gebeld. Even later werd het koppel, die in de camper aan het rijden was, aangehouden.

Op beelden die eerder van die aanhouding naar buiten kwamen was te zien dat Gabby vertelde dat ze haar vriend had geslagen en dat de ruzie haar schuld was. Op de nieuwe beelden is nu te zien dat de jonge vrouw ook toegeeft dat hij haar heeft geslagen. ,,Maar ik heb hem eerst geslagen”, voegt ze eraan toe. De politie vraagt vervolgens ook aan de man of het klopt dat hij haar heeft geslagen. ,,Ik duwde haar weg. Ze raakt helemaal over haar toeren en dan haalt ze uit, met haar smartphone in haar hand. Ik probeerde haar gewoon weg te duwen”, was zijn antwoord.

Vermoord

Op 1 september keerde Brian alleen terug naar zijn familie in Florida. Waar zijn verloofde was wilde hij niet zegen. Inmiddels is Brian gevlucht, waarheen weet niemand, en is het lichaam van Gabby teruggevonden in een nationaal park. Volgens de FBI duiden haar verwondingen op moord.

De nieuwe beelden van de houding zie je hier.

Tags

AANHOUDINGAMERIKAVERMISSINGVERMISTVERMOORD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie