Nieuwe Britse premier had een liefdesaffaire…

Liz Truss had een affaire|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Liz Truss is gelukkig getrouwd met de accountant Hugh O’Leary en ze hebben met elkaar samen twee dochters, Liberty en Frances. Maar wat iedereen vergeten lijkt te zijn, is de liefdesaffaire van Liz bijna 20 jaar geleden. De nieuwe Britse is toch niet zo stijf als ze eruitziet…

Want 18 maanden lang had Truzz namelijk een opzienbarende affaire met een parlementslid van de Conservatieve Partij, haar toenmalige mentor Mark Field. De liefde was 18 maanden later over in 2006. De roze wolk dreef over. De toenmalige 25-jarige Liz had haar eerste stappen in de politiek gezet.

In de DenD-editie van de maand oktober, die nu in alle supermarkten van Dirk van den Broek en de slijterijen van Dirck3 ligt, staat een uitgebreide coverstory van de opvolgster van Boris Johnson.

Alle bijzonderheden over Liz Truss zijn in deze uitgave van DenD te lezen.

Wie weet duikt haar liefdesleven nog een keer op, maar die lijkt vooralsnog vergeten en vergeven. De buitenechtelijke affaire, die bijna haar politieke kop kostte, lag destijds op ieders lippen. Ook de felle Britse media hielden zich op dit vlak koest met als uitzondering Express.

De voormalige vriend van Liz Truss, Mark Field zorgde een maand geleden voor nogal wat ophef toen hij bij een diner een demonstrante ruw in haar nekharen greep.

In de nieuwe DenD die nu te verkrijgen is bij Dirk en Dirck3 een groot portret van de nieuwe Britse premier Liz Truss.
Langs bij de Queen.
Liz Truss reist dinsdag naar Schotland voor een bezoek aan koningin Elizabeth.

Tags

BORIS JOHNSONPREMIER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck