Nieuwe coaches The voice kids bekend

Door: Lies Jansen
06-06-2020

Tijdens de vrijdagavond uitzending van Beau werd de winnaar van The voice kids 2020 bekend. Niemand minder dan Dax Hovius uit Kapelle won het negende seizoen. De finale trok 1,4 miljoen kijkers. Tijdens talkshow Beau onthulde Ilse DeLange ook wie de coaches voor het tiende seizoen zullen zijn. 

Warrig seizoen

Dit seizoen gebeurde er veel op het gebied van de jurysamenstelling. Ilse DeLange werd namelijk voor Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal. Maar daar bleef het niet bij. Marco Borsato werd uiteindelijk vervangen door Ilse DeLange. De reden dat Marco hiervan was onder andere de echtscheiding tussen hem en Leontine.

Geen Marco, maar wel Ronnie Flex?!

In het tiende seizoen keert Ilse terug als coach. Ook Ali B en Sanne Hans zullen wederkeren. Over Marco vertelt Sanne Hans: ,,Ik weet niet of het kan, ik weet niet of tegen die tijd zijn hoofd ernaar staat. Ik weet het niet.”
Wel gaat het volgens Ali om ‘een jongen’. De vermoedens liggen nu bij rapper Ronnie Flex, omdat hij ooit tijdens The Voice, Lil’ Kleine moest vervangen. 

Kijkers niet geheel tevreden

Hoewel het boven de miljoen kijkers trok, zijn de mensen niet geheel tevreden met dit seizoen. Op Twitter geven veel kijkers aan de finale veel te langdradig te vinden. Ook waren er enkele kijkers die beweerden dat het niet zozeer Dax was die de finale had moeten winnen, maar Rogier.

 

Meer DenD