Nieuwe details over deelnemers MAFS uitgelekt

Details over MAFS deelnemers uitgelekt
Door: Charlotte Wijnen
11-08-2022

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight begint binnenkort en de deelnemers zijn al bekendgemaakt. Inmiddels zijn er nieuwe details over de deelnemers uitgelekt: niet iedereen zou mee hebben gedaan om ware liefde te vinden.

In een huwelijksbootje stappen met een onbekende en daarna direct op huwelijksreis mét alle andere kandidaten: dat is wat de deelnemers van het nieuwe seizoen van Married At First Sight staat te wachten.

‘Doet mee voor bekendheid’

Wie er meedoen aan het nieuwe seizoen is onlangs bekendgemaakt en inmiddels zijn er ook nieuwe details over de deelnemers uitgelekt. Juicechannel heeft ze op een rijtje gezet.

Laury is één van de kandidaten die niet meedoet om ware liefde te vinden. ,,Ze zou namelijk meedoen om meer bekendheid te krijgen voor haar bedrijf”, aldus het kanaal. Ook zou er in het programma een ander beeld geschetst worden van haar. ,,Er wordt een beeld gecreëerd dat Laury heel lief is, nooit ruzie maakt en makkelijk in de omgang te zijn. Maar dat blijkt niet zo te zijn.”

Kendall is daarentegen wél op zoek naar ware liefde in het programma, maar een actie uit haar verleden blijft haar achtervolgen. ,,Zo heeft ze namelijk wel eens een verhouding gehad met een getrouwde man!”

‘Niet respectvol’

Ook Alwin is gekomen voor de liefde, maar zou wel een aantal vrouwonvriendelijke grappen hebben gemaakt. Dat gaan we ongetwijfeld terugzien in de afleveringen.

Brian is één van de kandidaten die in het programma respectvol overkomt, maar in het echte leven anders in elkaar zou steken. ,,Volgens mensen dichtbij hem is hij in het dagelijks leven minder respectvol tegen de dames waar hij mee date.”

Een seizoen vol drama

Van Feyyaz is eerder uitgelekt dat hij zich niet netjes heeft gedragen tijdens het programma. Hij is een match met Deveny, maar had tijdens de bruiloft ook oog voor één van haar vriendinnen. ,,Ook tijdens de huwelijksreis was Feyyaz met andere dingen bezig. Zo ging hij in de avond stiekem naar de clubs toe.”

En Laury blijkt niet de enige kandidaat te zijn die meedoet voor de bekendheid. Ook Mark, die we eerder in Steenrijk, Straatarm hebben gezien, zou alleen meedoen om bekend te worden. Het belooft dus een seizoen vol drama te worden!

Meer DenD