Nieuwe documentaire André Hazes junior in november op Videoland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Binnenkort is een nieuwe documentaire over André Hazes junior te zien. De driedelige documentaire heet André Hazes: The Next Chapter en is vanaf 18 november wekelijks op Videoland te streamen, zo werd donderdag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Het is een vervolg op de vorig jaar verschenen Videoland-documentaire André Hazes: Crossroads, waarin de zanger vertelde over zijn drank- en drugsverslaving. In André Hazes: The Next Chapter staat centraal hoe het nu met de Leef-zanger gaat en hoe hij zijn leven sindsdien heeft opgepakt.

“Nadat ik André volgde tijdens zijn struggle met verslavingen was naar mijn gevoel het verhaal nog niet verteld”, meent de regisseur van ook de nieuwe documentaire, Cheeru Mampaey. “Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal. André gaf me opnieuw de kans hem een jaar van heel dichtbij te volgen. Het jaar waarin hij de cirkel blijvend doorbreekt en ondanks tegenslagen kijkt naar de toekomst.”

Hazes vierde afgelopen zaterdag dat hij twee jaar nuchter is. Hij deed in 2021 een stap terug vanwege een burn-out. Later bleek dat hij ook kampte met een drank- en drugsverslaving. Hazes maakte begin dit jaar zijn comeback tijdens de concertreeks Holland Zingt Hazes.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck