Nieuwe film van team New Kids in wereldpremière op Sundance

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

KRAZY HOUSE, de nieuwe film van regisseursduo Steffen Haars en Flip van der Kuil, beleeft op 20 januari 2024 de wereldpremière op het Sundance Filmfestival. De film met in de hoofdrollen Nick Frost, Alicia Silverstone en Kevin Connolly is geselecteerd voor de Midnight Section. Dat maakten producent Kaap Holland Film en distributeur Splendid Films woensdag bekend. Sundance Filmfestival is het grootste Amerikaanse Filmfestival voor de onafhankelijke film en wordt wereldwijd gezien als één van de belangrijkste filmfestivals.

De zwarte komedie KRAZY HOUSE is de eerste internationale film van Steffen en Flip. Het duo bedacht en maakte eerder onder meer de bioscoophits New Kids Turbo en Bro’s Before Ho’s. “We kunnen nog steeds niet geloven dat we geselecteerd zijn”, laten zij weten in een korte reactie. “Naast de Euro Cinema in ‘s-Hertogenbosch met New Kids Turbo, is Sundance toch wel de mooiste plek om je film in première te kunnen laten gaan.”

In de Midnight Section worden volgens Sundance “de meest creatieve en visueel innovatieve films vertoond die doorgaans veel reacties uitlokken”. In dit programmaonderdeel gingen eerder films als The Blair Witch Project, Get Out en Saw in wereldpremière. Het Sundance Film Festival vindt plaats in Park City, Utah van 18 tot 28 januari 2024.

KRAZY HOUS gaat over de religieuze familieman Bernie (Frost) die in de jaren 90 een bende Russische werklieden uit zijn huis moet zien te houden die op zoek zijn naar een verborgen fortuin. Splendid Film zal de film in het voorjaar van 2024 uitbrengen in de Nederlandse bioscopen.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck