‘Nieuwe kansen voor Yolanthe en Wesley’

Door: DitjesenDatjes
24-04-2019

Ze woonden in Nice, Milaan en tegenwoordig in Qatar. Het huwelijk leek overal stand te houden, maar toch ontplofte in Qatar de bom. Yolanthe was drukker dan ooit met haar eigen carrière en Wesley kon niet weg uit Qatar door het contract bij voetbalclub Al-Gharafa. Maar op 30 juni loopt dat contract af, en hebben Wesley en Yolanthe de kans om ergens anders opnieuw te beginnen.

Familie

Met koffers en verhuisdozen inpakken hebben ze al genoeg ervaring. Dat hoeft niet voor spanningen te zorgen. Ook kleine Xess Xava is gewend om te emigreren, dus voor hem hoeven ze het niet te laten. Een eventuele verhuizing kan ervoor zorgen dat Yolanthe en Wesley elkaar weer vaker zien, want afgelopen jaar zijn ze letterlijk en figuurlijk uit elkaar gegroeid. De presentatrice zat steeds vaker in Nederland, waar ze verschillende klussen heeft maar Wesley zat vast in Qatar. Dat ‘ons’ landje een geschikte plek is voor het stel om weer tot elkaar te komen is zeker. De familie van beiden wonen hier, en vooral Yolanthe is erg close met haar moeder en zussen. Ook de zoon van Wesley die hij heeft gekregen met Ramona Streekstra woont in Nederland en hem kan hij dus ook vaker zien.

XaXa

Of de twee echt besluiten het in Nederland opnieuw te proberen is nog lang niet zeker. Onlangs werd namelijk bekend dat ze de club XaXa op Ibiza gingen sluiten. Volgens sommigen het eerste teken dat de twee echt gaan scheiden.

Meer DenD