Nieuwe klus voor Paul de Leeuw

Paul de Leeuw
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een nieuw maar bekend gezicht bij Op1: Paul de Leeuw vormt samen met Astrid Joosten het nieuwe koppel van de vrijdagavond. Er wordt flink gewisseld bij Op1, want Paul en Astrid nemen hiermee de plek in van Sophie Hilde brand en Hugo Logtenberg. Die verdwijnen echter niet aan de Op1 tafel, maar worden opgeschoven naar de maandagavonden.

Sfeer

Zowel Paul als Astrid staan te popelen om te beginnen. ,,Ik had heel veel zin om weer gesprekken te voeren op televisie. Dat ik dat ook nog eens met Paul mag doen maakt dat ik me er zeer op verheug. We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken” aldus Astrid.

Ook Paul kan niet wachten. ,,Het is een ongelooflijke eer om samen met Astrid Op1 op vrijdag een beetje meer het weekendgevoel te gaan geven. En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten zien.”

Sander

Hopelijk bevalt de rol Paul beter dan het bij Sander Schimmelpenninck deed. Na een aantal maanden waarin Sander de presentatie van Op1 op zich nam, liet hij weten er helemaal klaar mee te zijn. Vooral de kritiek die Sander kreeg op zijn optreden werd hem teveel.

,,Het vergrootglas waaronder ik het afgelopen jaar heb gelegen, vooral door mijn Op1-presentatie, beviel me buitengewoon slecht,” kondigde Sander aan op zijn Instagram.

Tags

OP1PAUL DE LEEUWPRESENTERENSANDER SCHIMMELPENNINCK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck