Nieuwe komische panelshow ‘Volg Je Me Nog?’ bij RTL 4

Door: Kees van der Made
08-12-2021

Ruben Nicolai komt met een nieuwe spelshow, getiteld ‘Volg Je Me Nog?’. De kandidaten in de show gaan op jacht naar de meeste likes…

Met de nieuwe komische panelshow ‘Volg Je Me Nog?’ wordt de kennis over de online wereld en de sociale media van bekende Nederlanders getest. Het programma wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai en Tijl Beckand en Nynke de Jong zijn de vaste teamcaptains. Ruben Nicolai en Tijl Beckand kennen elkaar al langer, zij braken beiden door met het succesvolle televisieprogramma ‘de Lama’s’. Tijl Beckand presenteert op dit moment ‘Het Perfecte Plaatje’ en Nicolai houdt zich bezig met het programma ‘LEGO Masters’. Nynke de Jong is bekend van het programma ‘Beat the Champions’ als expert en is journaliste.

Gouden Duim Trofee

De kennis van de panelleden wordt getest door middel van grappige spellen. Het publiek heeft in het programma ook een rol. Het team dat aan het einde de meeste likes heeft wint de Gouden Duim trofee. ‘Volg Je Me Nog?’ is vanaf woensdag 5 januari om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer DenD