‘Nieuwe liefde André is Bridget Maasland’

Door: Tanja Brouwer
10-11-2019

André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) zijn geen setje meer. Dat werd gisteren bekend gemaakt door het management van André. Monique schreef snel daarna op haar Instagram dat André verliefd is geworden op een ander. Die andere vrouw zou Bridget Maasland (45) zijn!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Fan

Een bron vertelt aan De Telegraaf dat André is gevallen voor Bridget Maasland. De twee kennen elkaar al jaren en Bridget heeft ooit eens gezegd dat ze fan is van zijn muziek. Ze leerden elkaar al beter kennen en insiders zeggen al langer dat er wat speelt tussen de twee.

De relatie tussen André en Monique zou al maanden over zijn. De twee probeerden weer gelukkig met elkaar te worden, maar dat is niet meer gelukt. Het management van de zanger heeft laten weten dat het geluk van hun zoontje André voorop staat en dat er geen sprake is van ruzie tussen de twee.
Niet lang daarna schreef Monique op haar Instagram dat er een andere vrouw in het leven van André is. ,,Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens heeft voor een andere vrouw waar hij al een tijdje contact mee heeft”, schreef Monique. ,,Wie dit is maakt het allemaal nog pijnlijker.”

View this post on Instagram

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

 

n

 

 

Meer DenD