Nieuwe liefde B&B-Jacob na maand al ingetrokken

Jacob smoorverliefd op Carla
Door: Charlotte Wijnen
20-10-2021

Jacob uit B&B Vol Liefde kan zijn geluk niet op. Na zijn deelname aan het programma ontmoette hij alsnog de liefde van zijn leven. Het gaat zelfs zó goed tussen de twee, dat ze al samen wonen. En dan wel in het prachtige Portugal natuurlijk.

‘Het is een sprookje’

Jacob de Vries is maar wat trots op zijn vriendin Carla Brouns. De 54-jarige blonde vrouw komt uit Heerlen maar heeft vrijwel direct de koffers gepakt om bij Jacob in te trekken in Portugal. Ze lijken de perfecte match te zijn. ,,Ik heb nu alles wat ik kan wensen en dat is wederzijds. Het is een sprookje”, glundert Carla in gesprek met AD.

Grappig genoeg had Carla zich al aangemeld voor Jacob in B&B Vol Liefde. Eerst twijfelde ze, omdat ze liever niet op televisie wilde, maar de match voelde zó sterk dat ze zich wel aan moest melden.

Toch kwam ze helaas niet door de selectierondes heen. Volgens RTL pasten de andere dames net iets beter bij Jacob. Onzin, dacht Carla. ,,Want op papier klopt alles tussen ons. Het is de perfecte match, dat wist ik gewoon.”

Te snel?

En ze bleek gelijk te hebben. Direct na het programma nam ze contact op met Jacob en de vonk sloeg al snel over. Ook hij bleek enorm geïnteresseerd in haar te zijn en het leidde tot een serieuze relatie.

Een maand later is ze al bij Jacob ingetrokken in zijn B&B in Albufeira. Inmiddels helpt ze volop mee in de B&B, want het programma zorgt voor veel nieuwe boekingen. Maar gaat het stel niet wat te snel? Jacob vindt van niet. ,,Ik kocht dit huis jaren geleden ook in zeven minuten tijd. Ik weet gewoon heel snel of het klopt”, zegt hij in het AD.

Meer DenD