Nieuwe liefde Erica Meiland onthult details over relatie

Erica Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De nieuwe liefde van Erica Meiland, Sander van Betten, heeft intieme details gedeeld over hun kersverse relatie. De privédetective deed in de Shownieuws podcast een boekje open…

Erica en Sander maakten onlangs bekend dat zij al ruim een halfjaar een relatie met elkaar hebben. Sander maakte diezelfde week nog zijn entree in Chateau Meiland, waar te zien was hoe hij en Erica een van hun eerste dates beleefden.

Herkend

De twee hebben hun relatie ruim een half jaar geheim weten te houden. Zij leerden elkaar kennen in het televisiewereldje waarin ook Sander actief is.

In de podcast laat Sander weten dat het niet áltijd gelukt is hun relatie geheim te houden. ,, Mensen hebben ons wel gezien met de honden – en herkend – maar dat is allemaal onder de pet gebleven”, aldus Sander.

Ook voor de mensen om hun heen was de kersverse relatie een groot geheim. Zij deden hun best om hun liefde zo privé mogelijk te houden. ,, Er waren heel weinig mensen die het wisten. Dus dan heb je ook weinig kans dat het uitlekt.”

Tags

CHATEAU MEILANDERICA EN SANDERERICA MEILANDLIEFDESANDER VAN BETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck