‘Nieuwe liefde’ Gordon stapt naar rechter

51

AMSTERDAM – De kortstondige ‘nieuwe liefde’ van Gordon sleept hem voor de rechter. Hij eist in een kort geding dat de presentator alle foto’s waar hij op staat en eventuele naamsvermeldingen van sociale media verwijdert. Dat bevestigt zijn advocaat Vincent van der Velde.

Van der Velde probeerde er vandaag onderling uit te komen met de advocaat van Gordon, maar dat lukte niet. Wanneer de zitting plaatsheeft, is nog niet bekend.

Gordon deelde maandag op Instagram en Facebook foto’s van zijn nieuwe ‘schat’, maar volgens de advocaat van de man is er nooit sprake geweest van een liefdesrelatie. Gordon meldde maandagavond dat hij was benaderd door vrouwen die aangifte tegen de man hadden gedaan omdat ze door hem stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen. Gordon betichtte zijn ‘nieuwe liefde’ vervolgens van het leiden van een dubbelleven. De advocaat van de man beschuldigt Gordon naast stalking van smaad en laster.

De presentator deelde dinsdag overigens gewoon weer een foto van hem en ‘zijn liefde’. “En zo zou je naar Venetië vliegen voor Valentijn en zo sta je advocaten te woord te staan om te ‘bewijzen’ dat je een relatie had met de persoon waar je zo gek op was…….. ja dan breekt je hart en die was al niet meer te lijmen”, schrijft hij erbij.

 

BuzzE