‘Nieuwe liefde Sylvie Meis is beroemde kunstenaar’

Als Sylvie Meis ergens niet genoeg van kan krijgen, is het mannelijke aandacht. Er lijkt altijd wel een man in het leven van Sylvie Meis te zijn, en dat is niet haar zoon Damian.

Knuffelen

Zakenmannen, een dokter en een filmproducent: normaal gaat Sylvie Meis voor hoogopgeleide, succesvolle en rijke mannen. En deze keer is het niet anders. Volgens de geruchten zou de diva zijn gevallen voor de charmes van een wereldberoemde kunstenaar.  In de Franse badplaats Saint Tropez zouden Sylvie en Niclas Castello niet van elkaar kunnen afblijven. Ze knuffelden en zoenden er op los.

De vonk sloeg over op de bruiloft van Barbara Meier, begin juni. Sylvie kreeg destijds nog veel kritiek omdat zij de show zou stelen door een prachtige jurk die ze aanhad, en zo meer aandacht zou krijgen dan de bruid.

Mannen

Een nieuwe liefde in het leven van Sylvie betekent voor haar zoon dat hij moet wennen aan weer een nieuwe man. Damian woont namelijk de helft van de tijd bij zijn moeder in Hamburg en de andere helft bij zijn vader Rafael van der Vaart in Denemarken. Vorig jaar had Sylvie nog een relatie met de Nederlandse dermatoloog Sander Klieverik, en eerder dit jaar was ze samen met Bart Willemsen. Ook kwam de naam Manuel Campos Guallar lang, maar daar zou ze geen serieuze relatie mee hebben gehad.