Nieuwe liefde van Connie onthuld

Connie Witteman en Henk de Vries|Henk de Vries
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het is weer raak! Connie Breukhoven is op haar zeventigste verliefd. Deze keer op de eigenaar van de bekende coffeeshopketen The Bulldog, Henk de Vries. De zakenman verloor 3 jaar geleden zijn vrouw Willie, maar lijkt op Curacao het liefdesgeluk te hebben gevonden.

Privé onthulde donderdagavond de ontluikende liefde. Het nieuws dreigde uit te lekken omdat er een paar medepassagiers in het vliegtuig op de terugweg van de Antillen goed opletten.

Ook Henk de Vries is inmiddels 70 en volgens het zakenblad Quote zou de Amsterdammer goed zijn voor maar liefst minstens €100 miljoen.

Connie en Henk kennen elkaar overigens al 35 jaar. De broer van Connie, Simon Witteman was voordat hij op 51-jarige leeftijd overleed bekend van de Amsterdamse coffeeshopketen Grasshopper.

Henk de Vries werd geboren en getogen op de Amsterdamse Zeedijk en heeft een heftig leven geleid, waarbij het er op zijn zachtst gezegd nogal hard aan toeging. Uiteindelijk startte zijn hasj-imperium en de coffeeshop op het Leidseplein en is een begrip in binnen- en buitenland. Een bekende uitspraak van De Vries is: ,,Iedere coffeeshophouder is miljonair…”

Connie, bekend destijds als zangeres Vanessa en als partner van Hans Breukhoven (Free Record Shop), had niet verwacht dat ze na het laatste debacle met Eugene van Dun ooit nog in een relatie zou stappen.

,,Maar Henk wordt zeker mijn láátste liefde”, zegt ze tegen Privé. Vooralnog is de relatie tussen de twee nog broos, maar lijken ze zelfs op latere leeftijd hun vriendschap te kunnen omzetten in een hogere versnelling.

Geluk is dus nog heel gewoon.

Henk de Vries
Henk de Vries, eigenaar oprichter van The Bulldog coffeeshops.
Connie Witteman
Connie Witteman
Connie Witteman hoeft geen man meer
Connie Witteman hoeft geen man meer

Tags

CONNIE WITTEMANHANS BREUKHOVENHENK DE VRIESTHE BULLDOG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck