Nieuwe liefde voor Gerard Joling?

Gerard Joling
Door: Eva Steins
15-12-2020

Het lijkt erop dat het gezellige feestdagen worden voor Gerard Joling. In de 538 Ochtendshow met Frank Danen klapt hij uit de school over een nieuwe liefde in zijn leven…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het is alweer even geleden dat de relatie van Gerard met zijn grote liefde Wino strandde. De mannen waren tien jaar lang stapelverliefd op elkaar, maar zette toch een punt achter hun relatie. Dat Gerard daarvoor en erna niet heeft stilgezeten werd al gauw duidelijk toen hij onthulde ‘duizend bedpartners’ te hebben gehad. Onder die bedpartners bevinden zich een aantal bekende Nederlanders. Zo onthulde Hans Klok dat hij meerdere keren met de zanger het bed ingedoken is, en zou ook Tatjana Simic seks hebben gehad met Gerard…

Liefde

In de Ochtendshow met Frank Dane komt Gerard’s liefdesleven weer ter sprake, wat voor een licht ongemakkelijk moment zorgt. Hannelore Zwitserlood confronteert Geer met de geruchten dat hij een nieuwe vlam zou hebben. Gerard wuift dit in eerste instantie lachend weg, maar Hannelore doet er nog een schepje bovenop.

,,Gaat de nieuwe meneer Joling nog mee naar Curacao?” vraagt Hannelore. Gerard wordt zichtbaar ongemakkelijk en stamelt: ,,Nee, dan laat ik het jullie meteen weten.”

Ook Frank laat het er niet bij zitten en voelt Gerard aan de tand. Daarop reageert Gerard luchtig dat hij altijd wel ‘een scharreltje’ heeft.

Bekijk hier het fragment:

Meer DenD