Nieuwe liefde voor Lars Veldwijk

Nieuwe liefde voor Lars Veldwijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lars Veldwijk, de ex van Monica Geuze, is weer aan het daten geslagen. Terwijl Monica al een poosje een relatie heeft, zou ook Lars eindelijk geluk in de liefde hebben gevonden.

‘Samen gespot’

Lars, die voor zijn voetbalcarri√®re in Zuid-Korea woont, is volgens juicekanaal Realityfbi weer gelukkig in de liefde. ,,Betrouwbare bronnen hebben dit kanaal laten weten dat hij sinds kort iets heeft met Alice Prins”, meldt het kanaal op Instagram.

Alice woont in Scheveningen en is inkoopster bij de winkel Skihut Scheveningen. De relatie met Lars zou al behoorlijk serieus zijn. ,,Ze werden gisteren samen gespot op een event”, aldus het kanaal.

Band met ex Monica

Lars was eerder samen met Monica Geuze, met wie hij dochter Zara-Lizzy kreeg. De twee zijn al tijden niet meer samen, maar omdat ze samen een kind hebben, zijn ze natuurlijk wel voor de rest van hun leven aan elkaar verbonden. De band tussen Lars en Monica is een tijdje wat minder geweest, maar tegenwoordig gaat het stukken beter. Monica is al langere tijd gelukkig met Robert; ze zal Lars ongetwijfeld dan ook een nieuwe liefde gunnen.

Tags

Lars Veldwijkmonica geuzeNieuwe liefdenieuwe vriendin

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie