Nieuwe liefde voor Luca Borsato? ‘Heel gezellig met blondine’

Nieuwe liefde voor Luca Borsato?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Luca Borsato een paar maanden geleden nog liet doorschemeren liefdesverdriet te hebben, lijkt hij nu alweer een nieuwe dame aan de haak te hebben geslagen. Hij zou het erg gezellig hebben met een blonde dame…

In augustus vorig jaar kwam naar buiten dat Luca achter de rug van zijn vriendin Daisy contact had met andere vrouwen. De zoon van Marco ging flink door het stof en Daisy verbrak de relatie. Luca liet op Instagram weten dat hij inderdaad ‘een flinke grens’ heeft overschreden. ,,Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen”, schreef Luca. ,,Ik ben mij hier heel erg bewust van. Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor.”

Liefdesverdriet

Een paar maanden geleden liet Luca nog doorschemeren dat hij spijt heeft van zijn actie en liefdesverdriet heeft. ,,Zelfvergeving is een cruciaal onderdeel van herstel, omdat het ons in staat stelt om onszelf te bevrijden van onze eigen mentale gevangenissen van schaamte”, luidde de quote die hij deelde. Daar deelde hij het nummer Help Me Get Over You bij.

Date

Kennelijk is Luca toch over zijn ex heen, want een bron meldt aan juicekanaal Realityfbi dat hij gespot is tijdens een date met een andere dame. ,,Luca Borsato heeft het onwijs gezellig gehad met een blond meisje vorig weekend in café de Eenhoorn in Alkmaar”, aldus de bron.

Tags

LUCA BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie