Nieuwe liefde voor Peter Gillis? ‘Hand in hand gespot in Maastricht’

Peter heeft Nicol al ingeruild
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Niet alleen Nicol, maar ook Peter Gillis lijkt al een nieuwe liefde in zijn leven te hebben gevonden. Hij liep gisteren hand in hand met een vrouw door het centrum van Maastricht, meldt Yvonne Coldeweijer. ,,Toevallig lijkt zijn nieuwe vriendin een beetje op Nicolleke.”

Nadat het al maanden gonsde van de geruchten, maakte Peter afgelopen vrijdag bekend dat hij en Nicol inderdaad een punt achter de relatie hebben gezet. Over de nieuwe vriend van Nicol werd geen woord gezegd, maar inmiddels weten we dat ze het ‘erg gezellig’ heeft met Mike.

Hand in hand gespot

Ook Peter is een andere vrouw tegen het lijf gelopen, zo is op een foto te zien die Yvonne Coldeweijer deelt. ,,Ook Peter Gillis heeft een nieuwe liefde”, schrijft ze op Instagram. ,,Althans… een spion heeft het mij verzekerd; dit is echt 100% Peter Gillis.”

Op de foto is te zien dat Peter en zijn ‘nieuwe vriendin’ hand in hand lopen. Volgens Coldeweijer liepen de twee door het centrum van Maastricht. ,,Toevallig lijkt zijn nieuwe vriendin een beetje op Nicolleke, maar ze was het niet.”

Massa is Kassa

Peter maakte afgelopen vrijdag bekend dat ondanks de breuk met Nicol, Massa is Kassa gewoon door zal gaan. De laatste afleveringen van seizoen negen zal Nicol nog gewoon te zien zijn, maar in het volgende seizoen niet meer. Wordt Nicol vervangen door deze nieuwe mevrouw Gillis? Coldeweijer vermoedt van wel. ,,De kans is groot dat we zijn nieuwe vriendin gaan zien in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa.”

Tags

GILLISPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck