Nieuwe liefde voor Sarah van Soelen?

Nieuw vlam Sarah van Soelen?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Sarah van Soelen gekwetst is door het feit dat ze nooit een bedankje heeft ontvangen van André Hazes, lijkt ze inmiddels over de zanger heen te zijn. Volgens geruchten heeft ze zelfs al een ander op het oog…

Bedankje

Het was Sarah die regelde dat André kon afkicken in een Spaanse kliniek. Ze was tot over haar oren verliefd en deed er werkelijk alles aan om André er weer bovenop te krijgen. En uiteindelijk kwam André er bovenop, maar een bedankje kon Sarah wel vergeten.

,,Niet één keer wordt in de documentaire gezegd: Dank je wel, Saar! Want ik ben de aanleiding geweest dat hij nu clean is en goed in zijn vel zit! Hij heeft het er in de documentaire constant over dat hij op zijn 27e niet meer wilde leven. Ik heb ervoor gezorgd dat hij zijn 28e verjaardag heeft gehaald…”, vertelde ze in weekblad Story.

Over André heen

Sarah was woest, maar lijkt inmiddels over de zanger heen te zijn. Ze woont nog altijd in het appartement dat ooit van hun samen was en waarschijnlijk zou Sarah er liever wonen mét een nieuwe liefde. Of heeft ze die al gevonden?

Hints

,,Volgens bronnen is Eloy Room zijn kansen aan het wagen bij Sarah van Soelen”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,Eloy is alweer een tijdje vrijgezel nadat zijn relatie met Lisa van Cuijck stukliep. Hij voetbalt in Amerika, maar de competitie is afgelopen. Genoeg tijd dus om werk te maken van Sarah.”

Of het gerucht klopt zullen we moeten afwachten, maar Sarah heeft de afgelopen tijd wél een hoop hints gegeven over een vermeende nieuwe liefde. Zo deelde ze op Instagram een foto van een enorme bos rozen.

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESNIEUWE LIEFDESARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck