Nieuwe liefde voor Sylvie Meis? ‘Gespot op tribune met nieuwe man’

Nieuwe liefde voor Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het wordt geen eenzame Valentijnsdag voor Sylvie Meis. Hoewel de relatie met Wim Beelen pas net gestrand is, zou Sylvie alweer een nieuwe man in haar leven hebben!

Sylvie Meis bezocht afgelopen weekend een wedstrijd van Ajax om haar zoon Damián van der Vaart te zien voetballen. Maar volgens een ooggetuige zat ze niet alleen op de tribune. ,,Sylvie Meis zat tijdens een wedstrijd van haar zoon bij Ajax met een man op de tribune”, schrijft de bron in een bericht aan juicekanaal Realityfbi. ,,Edwin Smulders is druk bezig foto’s te maken.”

Nieuwe liefde?

Realityfbi vermoedt dat Sylvie zelf weekblad Story gebeld heeft om foto’s te maken. ,,Zou Sylvie Edwin Smulders gebeld hebben voor een ‘exclusiefje’ in weekblad Story? Dat deed ze immers ook rond het nieuws met haar ex via Bild”, schrijft het kanaal op Instagram.

Flirten

Kennelijk laat Sylvie er geen gras over groeien. In gesprek met Bild liet ze vorige maand al weten open te staan voor een nieuwe man in haar leven. Op dat moment was Sylvie in Kitzbühel in Oostenrijk, waar ze aanwezig was bij een soort Oktoberfest. ,,Als alleenstaande vrouw draag ik de strik links”, zei ze over haar traditionele klederdracht. Daarmee wilde Sylvie laten weten dat ze alweer openstaat voor flirten. ,,Ze zien er allemaal heel sexy uit”, zei ze vervolgens over de mannen in lederhosen.

Wim Beelen

Begin vorig jaar kwam er een einde aan haar huwelijk met Niclas Castello, met wie Sylvie tweeënhalfjaar getrouwd was. In oktober liet Meis weten dat ze alweer een nieuwe liefde in haar leven had: de multi-miljonair Wim Beelen. Ook met Wim leek het serieus; volgens insiders stond Sylvie zelfs op het punt om terug naar Nederland te verhuizen. Toch bleek vorige maand dat zij en Wim niet voor elkaar bestemd waren. ,,Het is jammer, maar we passen niet bij elkaar”, zei Sylvie over de breuk.

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck