Nieuwe liefde voor Victor Reinier? ‘Ze is nog getrouwd’

Nieuwe liefde voor Victor
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Victor Reinier de relatiebreuk met Aimée Kiene nog niet heeft bevestigd, zijn de twee volgens Juicechannel al een tijd uit elkaar. Inmiddels zou de acteur een nieuwe vrouw in zijn leven hebben…

,,Wij horen dat Victor sinds ongeveer een week of zes weer een nieuwe lover heeft”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Deze dame is 26 jaar jonger dan hij.”

Verliefd

Volgens het kanaal woont de dame in Maastricht, de stad waar Victor haar ook ontmoet zou hebben. ,,Victor woont namelijk deels in Maastricht vanwege de opnames van Flikken Maastricht. Hij schijnt helemaal verliefd op haar te zijn en de dame komt ook regelmatig naar Amsterdam.”

Getrouwd

Maar wat blijkt? De dame in kwestie zou nog getrouwd zijn! ,,Zij heeft dus op dit moment een affaire met Victor”, legt Juicechannel uit. ,,Toch vertelt ze dit rond aan mensen die ze denkt te kunnen vertrouwen, maar ook die praten graag hierover. Deze dame wil nu van haar man gaan scheiden.”

Opvallend is dat Victor op Instagram onlangs een dame is gaan volgen die getrouwd is én in Maastricht woont. De dame, die Sarah heet, is daarnaast ook precíes 26 jaar jonger dan Victor…

Affaire

Eerder dit jaar meldde Juicechannel al dat Victor tijdens zijn relatie met Aimée meerdere keren is vreemdgegaan. Zo had hij jarenlang een affaire met een andere dame uit Limburg. ,,Deze vrouw is voor Victor gaan scheiden van haar man. Ze is zelfs voor hem naar Amsterdam verhuisd. Zij dacht echt dat ze samen verder zouden gaan en ze spraken ook over kinderen”, schreef Juicechannel. Maar tot haar grote teleurstelling wilde Victor niet verder met háár, zo beweerde het juicekanaal. ,,Victor heeft ook nog contact met talloze andere vrouwen. Volgens onze bronnen zelfs met dames die heel wat jaren jonger zijn.”

Tags

VICTOR REINIER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck