Nieuwe look voor André Hazes: ‘Vreselijk’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes heeft een turbulent jaar achter de rug. Nu probeert hij zijn leven weer op te pakken. En dat begint uiteraard bij een nieuwe look! André is tevreden, al krijgt hij ook wat kritiek op zijn nieuwe kapsel…

André is er helemaal klaar voor om een nieuw leven op te bouwen. In zijn documentaire bevestigde hij de geruchten die al lange tijd rondgingen: hij kampte voor lange tijd met verschillende verslavingen, iets waar hij nog altijd van aan het herstellen is.

Nieuw kapsel

Ondertussen gaat het al een stuk beter met André. Op dit moment woont hij nog bij zijn moeder Rachel, maar binnenkort komt daar verandering in: de zanger heeft onlangs een twee-onder-een-kapwoning in Wilnis gekocht.

Maar dat is nog niet alles: André heeft ook besloten het een en ander te veranderen aan zijn uiterlijk. In de kappersstoel maakt hij met een foto duidelijk wat voor coupe hij wil. Al snel laat hij het resultaat zien. Djarno Hofland, die er bij was, vindt de nieuwe coupe vooral grappig. ,,Jaa jaa”, schrijft hij lachend bij de beelden.

‘Vreselijk’

Onder fans zijn de meningen verdeeld. Sommigen vinden het nieuwe kapsel leuk staan, maar anderen vinden het helemaal niets. ,,Sorry maar ik vind het niet leuk staan”, reageert iemand onder een foto die de kapper op Instagram heeft gedeeld. Een andere fan is het daarmee eens. ,,Vreselijk, wat lelijk.”

Tags

André HazesNieuwe lookVideozien

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie