Nieuwe look voor gecancelde Lil Kleine

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Bekende kapper Hanni Hanna zet zijn schaar in het haar van Lil Kleine. Eerder voorzag hij André Hazes al van een nieuwe coupe. New hair, new me?

Hoe het eindresultaat eruit komt te zien, houdt Jorik, zoals Lil Kleine eigenlijk heet, nog een verrassing. Ook André Hazes liet zichzelf een nieuwe coupe aanmeten. Zouden beide mannen met een nieuwe look de volgende, wellicht betere, fase van hun leven in willen gaan?

Mishandeling

Op het juice kanaal van Yvonne Coldeweijer verscheen afgelopen februari een video waarin te zien was dat Jorik het hoofd van zijn ex-verloofde Jaimie Vaes tussen een autodeur klemde. Jaimie gaf na een lange tijd van zwijgen een verklaring in het programma Khalid & Sophie. „Als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, had ik hier niet gezeten en niet in deze situatie gezeten. Dat was niet gezond geweest. Ik denk dat het nodig was om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Dat had ik nodig, want ik ging altijd weer terug.”

Rechtszaak

Jaimie deed aangifte tegen Jorik en het onderzoek loopt nog. Toch stonden ze al tegenover elkaar in de rechtbank om de afhandeling van hun relatie. Hoe worden de kosten voor de opvoeding van zoontje Lío verdeeld? Wat gaat er gebeuren met de peperdure horloges? En wie krijgt welke spullen? De advocaat van Lil Kleine zegt dat Jaimie is gaan ‘winkelen’ in het huis waar ze samen woonden. Jorik maakt zich druk over dat Jaimie het broodrooster, de blender en de waterkoker heeft meegenomen. Zal het op dezelfde manier eindigen als de scheiding tussen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Smit? En met moeder Gerda die zich vooral druk maakte over de gastendoekjes?

Nieuwe coupe

Ondertussen is Jorik bezig met, naar eigen zeggen, zichzelf verbeteren en probeert hij zijn carrière weer op te pakken. Probeert hij nu met zijn nieuwe look ook daadwerkelijk een nieuwe ‘ik’ te ontwikkelen? Dat moet de toekomst gaan uitwijzen.

Tags

JAIMIE VAESJORIK SCHOLTENLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck