Nieuwe look voor Jutta Leerdam: ‘Elsa momentje’

Nieuwe look voor Jutta
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam verschijnt op TikTok met een compleet nieuwe look: haar haar is veel lichter waardoor ze op Elsa uit de Disneyfilm Frozen lijkt. ,,Een klein Elsa momentje.”

Jutta heeft een filter gebruikt, dus ze heeft haar haar nog niet echt geverfd. ,,Mijn brein: als je je haar in deze kleur verft, zul je elke dag kleine Elsa momenten op het ijs hebben”, schrijft ze bij het filmpje waarin ze haar ‘nieuwe look’ laat zien. Wel denkt ze erover na om naar de kapper te gaan en haar lokken deze kleur te geven. ,,Zal ik het doen?”, vraagt ze aan haar volgers.

Nieuwe look Jutta

Veel mensen vinden dat Jutta het gewoon moet doen. ,,Ja doen! Staat je zo goed”, reageert een volger enthousiast. En een ander denkt er hetzelfde over. ,,Ja, staat prachtig bij je ogen.”

Maar er zijn ook veel volgers die het Jutta afraden. ,,Niet doen, want je haar gaat echt dood en dan moet je de helft afknippen, dat wil je niet”, waarschuwt iemand. ,,Nee, niet doen. Ik vind je haar nu veel mooier”, reageert een ander.

Waarschuwing

Jutta is al een tijdje samen met Jake Paul. De twee zijn dolgelukkig, maar sportkenners vrezen dat de relatie op lange termijn niet veel goeds gaat brengen. ,,Die relatie is echt niet voor eeuwig. Die gast is gek!”, zei voormalig schaatser Ben van der Burg eerder in weekblad Story.

En sportmarketeer Chris Woerts stelde dat Jutta moet oppassen dat ze haar carrière niet vergooit door met Jake te daten. Volgens Woerts moet Jutta haar focus op de sport houden, want anders is het einde oefening. ,,Zo simpel is het. Als Jutta deze winter haar eerste wedstrijd verliest, dan heb je de poppen aan het dansen en is het lastig om het tij te keren.”

@juttaleerdam

Shall I? 👀

♬ youre never fully dressed without a smile – em (quit)

Tags

JUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck