Nieuwe niets verhullende vakantiekiekjes Máxima en Willem-Alexander opgedoken

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Opnieuw zijn beelden opgedoken van de vakantie van koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Griekenland. De website Mazaar.com publiceert beeld waarop overduidelijk te zien is dat Máxima zich ergens boos over maakt.

De serie beelden van Mazaar.com zijn duidelijk op dezelfde dag gemaakt als de foto’s die het Duitse boulevardblad Bild eerder publiceerde. Alleen dit keer zien we Máxima (nog steeds in bikini) overduidelijk geërgerd iets zeggen tegen haar man, het staatshoofd.

Lees ook:

‘Maxima gefotografeerd in bikini’

Ook pubiceert de site beelden van het koninklijk paar op het vaste land van Mykonos. Hier zien we Máxima druk fotograferend. Wat ze fotografeert laten de foto’s niet zien. Wél zien we de Koning naar hetzelfde punt kijken.J

Het koninklijk paar viert vakantie in de Griekse wateren. Uitvalsbasis is hun villa op de Peloponesos. Maar het paar en hun dochters gaat regelmatig eiland hoppen met hun gloednieuwe Wajer 55. Een jacht dat met de veelzeggende naam AlMa (Alexander en Máxima) geschikt is om lange tijd de Griekse wateren mee te bevaren.

Lees hier het verhaal en bekijk de foto’s die Mazaar.com brengt:

Dutch King Willem Alexander and Queen Maxima on vacation in Mykonos

Tags

GRIEKENLANDKONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck