Nieuwe relatie Sarah van Soelen zorgt voor ophef: ‘Hij heeft al een vriendin’

Sarah rommelt in relaties||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sarah van Soelen zou na haar kortstondige relatie met André Hazes opnieuw geluk in de liefde hebben gevonden. Het zou gaan om de rijke ondernemer Mike de Winter. Toch had dat nieuws nog niet naar buiten mogen komen, want Mike heeft momenteel nog een relatie met een andere dame…

Sarah is afgelopen vrijdag gespot bij jazzfestival Hilligersberg terwijl ze aan het zoenen was met Mike. Mike woont bij de ouders van Sarah in de straat en de twee hebben al een lange tijd een goede band met elkaar.

Relatie met Sarah moest geheim blijven

Onlangs zou ineens de vonk zijn overgeslagen, terwijl Mike tot voor kort nog een relatie had met Cherella, een (oud)collega van Sarah. Maar toen Coldeweijer het nieuws naar buiten bracht, bleek dat Mike nog stééds in een relatie zit.

,,Deze ‘relatie’ die ik heb gemeld schijnt nog geheim te zijn”, schrijft ze in Instagram Stories. ,,Mike heeft namelijk nog steeds een relatie met Cherella.”

Dat Mike samen is met Sarah terwijl Cherella van niets weet, zorgt voor een hoop ophef. ,,Ik heb al meerdere keren gehoord afgelopen week dat deze twee samen zijn. Verder zoeken jullie het maar uit”, aldus Coldeweijer.

Vrijgesproken

Mike kwam onlangs nog in het nieuws terecht vanwege ‘gerommel’ met de belastingen. Het OM wilde Mike 25 maanden achter de tralies zetten en daarbovenop werd er negen maanden voorwaardelijk geëist én een boete van een ton. De rechtbank in Amsterdam heeft hem en alle andere verdachten volledig vrijgesproken.

Tags

André HazesGeheimNieuwe liefdenieuwe vriendonthuldOnthullingSarah van Soelen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie